PROIZVODI

IZOBEL – BELTEP

PROIZVODI

IZOBEL – BELTEP

Preuzmite PDF katalog proizvoda

SIGURNOST

Garantujemo sigurnost u našim ponudama, narudžbama i količinama proizvoda

BRZINA

Naručite naše proizvode brzo i lako

VIŠE LOKACIJA

Prihvatamo porudžbine širom Balkana

UNIVERZAL

UNIVERZAL

EXTRA LIGHT

Kamena vuna, najveću primenu nalazi u beznaponskoj  toplotnoj i zvučnoj izolaciji u vodovodnim i vertikalnim konstrukcijama, uključujuci konstrukcije spuštenih krovova, potkrovlje, tavanice, podove na daskama za polaganje, sa svim vrstama presvlaka, u konstrukcijama uokvirenih zidova i pregrada. Prvi  (unutrašnji) sloj u ventiliranim sistemima zadržavanja topline prilikom uređenja dvoslojne izolacije.

LIGHT

Kamena vuna, najveću primenu nalazi kao toplotnoizolacioni sloj u konstrukcijama troslojnih zidova, delom ili u potpunosti izrađen od sitnih komada. Prvi (unutrašnji) sloj u ventiliranim sistemima zadržavanja topline kada se vrši dvoslojna izolacija. Toplotno i zvučno izolacioni sloj u konstrukcijama pregrada, podovi na nosačima, tavanicama, pregradama u podrumu sa rešetkastim okvirom.

UNIVERZAL

UNIVERZAL kamena vuna, najvecu najveću nalazi kao toplotnoizolacioni sloj u konstrukcijama troslojnih zidova, delimično ili u celosti, izrađenih od zidova od malih zidova, uključujući izolaciju naletom vetra za niske zgrade, zgrade vikendica, individualne kuće; u ventiliranim sistemima izolacije fasada niskih zgrada, zgrada vikendica, individualnih kuća sa jednoslojnom izolacijom sa obaveznim vetrobranom; kod troslojnih betonskih i armirano-betonskih zidnih ploča. Prvi (unutrašnji ) sloj na zidnim pločama sa delom sklopa. Toplotnoizolaciono jezgro u spojevima između betonskih i armirano-betonskih zidnih ploča. Izolacija industrijske opreme, kanala, cevovoda, rashladnih jedinica, rezervoara, ventilacionih komora i kanala. Kao elementi filtriranja sistema za čišćenje gasa.

Preuzmite Tehničke listove

VENTILISANE FASADE

VENTILISANE

FASADE

Vent 50

Toplotno izolacioni sloj u visećim fasadnim sistemima sa vazdušnim prostorom u jednoslojnoj izolaciji. Drugi sloj u visećim fasadnim sistemima sa vazdušnim prostorom u dvoslojnoj izolaciji. Toplotno izolojući sloj: u konstrukciji troslojnih zidova sa ventilisanim unutrašnjim slojem; u zidnim panelima koji se slažu deo po deo

Vent 25

Toplotno izolojući sloj u visećim fasadnim sistemima sa vazdušnim prostorom u jednoslojnoj izolaciji. Drugi sloj u visećim fasadnim sistemima sa vazdušnim prostorom u dvoslojnoj izolaciji. Drugi (spoljni) sloj u zidnim panelima koji se spajaju deo po deo. Toplotno izolojući sloj: u konstrukciji troslojnih zidova sa ventilisanim unutrašnjim slojem.

Preuzmite Tehničke listove

FASADE

FASADE

Fasade T

Izolacioni sloj: u troslojnim betonskim i armirano-betonskim zidnim pločama;  nezagrevane podrumske konstrukcije, parkirališta, garaže, itd.; u zglobnim fasadnim sistemima sa vazdušnim prostorom pri jednoslojnoj izolaciji. Drugi (spoljni) sloj u visecim fasadnim sistemima sa vazdušnim prostorom u dvoslojnoj izolaciji.

Fasade

Izolacioni sloj prilikom uređenja fasadnih izolacionih sistema niskih zgrada, vikendica, individualnih zgrada.

Fasade 12

Toplotno izolacioni sloj kada se postavljaju lagani gipsani sistemi toplotnih fasada. Pregrade, ukljucujuci pregrade za zastitu od pozara, kod laganih gipsanih Sistema toplotne izolacije kod koriscenja zapaljivih materijala.

Fasade 15

Toplotno izolacioni sloj kada se postavljaju lagani gipsani sistemi toplotnih fasada bez ogranicenja u visini. Toplotna izolacija vrata, prozora u gipsanom fasadnom sistemu.

Preuzmite Tehničke listove

ZA KOMBINOVANE KROVOVE

ZA

KOMBINOVANE

KROVOVE

Krov 30

Donji sloj dvoslojne toplotne izolacije kombinovanih krovova.

Krov 35

Donji sloj dvoslojne toplotne izolacije kombinovanih krovova.

Krov 50

Jednoslojna izolacija montažnih krovova.

Krov 60

Jednoslojna izolacija kombinovanih krovova.

Krov 70

Jednoslojna izolacija kombinovanih krovova sa velikim opterećenjem na krovu.

Krov B60

Gornji sloj dvoslojne toplotne izolacije kombinovanih krovova.

Krov 80

Jednoslojna izolacija kombinovanih krovova I izolacija gornjeg dela kod dvoslojnih izolacija kombinovanih krovova pod opterećenjem.

Preuzmite Tehničke listove

ZA PODOVE

ZA

PODOVE

Pod 125

Toplotno i zvučno izolacioni sloj u izgradnji stambenih podova, uključujući: „plivajuce“ podove, podno grejanje; podovi potkrovlja od armirano-betonskih ploča.

Pod 190

Toplotni i zvučni izolacioni sloj u izgradnji podova javnih i industrijskih zgrada, uključujući „plivajuce“ podove, podno grejanje; podovi potkrovlja od armirano-betonskih ploča.

Preuzmite Tehničke listove

ZA SENDVIČ PANELE

ZA

SENDVIČ

PANELE

Sendvič

Toplotno Izolacioni sloj u troslojnim zidnim panelima sa metalnim spoljnim okvirima.

Sendvič S

Toplotno Izolacioni sloj u troslojnim zidnim panelima sa metalnim spoljnim okvirima

Sendvič K

Toplotno izolacioni sloj u troslojnim metalnim krovnim panelima (krovni pokrivač).

Preuzmite Tehničke listove

Uvoznik:

Izobel d.o.o.

Milutina Milankovića 96/13

11070 Beograd

PIB: 111667308

MB: 21519499

Distributivni centar:

Miloša Obilića br. 64

Šimanovci

Distributeri za:

Srbiju

Crnu Goru

Bosnu i Hercegovinu

Severnu Makedoniju

Albaniju

Hrvatsku